Films, films en voetbal

Geen categorie

En dan ben ik aanstaande woensdag hier alweer bijna 8 weken…! Qua datums klopt het niet helemaal met de 2 maanden, maar dat is pas volgende week. Een beetje raar allemaal hoe dat zit haha…

Vorige week was het een beetje een chill weekje. Niet heel veel actieve dingen gedaan en ook niet op stap geweest. Maaar, zo ging ik maandag met mijn stagebegeleider mee naar een radio interview bij de het kantoor van South African Broadcasting Western Cape in Sea Point. Ja, ja dat is wel eens weer wat anders dan mijn stagebedrijf in Woodstock. In de avond gingen we even snel naar Waterfront om weer het een en het andere shoppen, as usual…

44497871_1930479623713421_969749327050178560_n.jpg

Woensdagavond gingen Thess, Vivian, Daphne, Jylka en ik naar de allereerste editie van Galileo Open Air Cinema in Kirstenbosch van het seizoen en de film was Dirty Dancing. Met een vuilniszak vol popcorn en chips, tig dekens en slaapzakken kwamen we het terrein op. Ik had de film ook nog nooit eerder gezien, dus ik was ook wel benieuwd. Na wat pizza en samoosas gehaald te hebben, konden we beginnen met kijken. Gelukkig was de lucht ook helder, waardoor wij de sterren en de maan goed konden zien. Het was zo leuk dat we hadden besloten om de volgende dag weer heen te gaan.

Dus donderdag na een half uurtje rijden, kwamen we aan in Bellville. Een mooie wijk met grote huizen en mooie kantoorpaden en een winkelcentra. Daar gingen we Bridget Jones’s Diary kijken. Hier hadden we gelukking een eerste rang plekje, dus konden we de film prima zien. Hier weer genoten van de film, dus de Open Air Cinema is zeker een aanrader.

Vrijdag na stage gingen we snel naar Waterfront (ja, alweer…). En daarna gingen we naar huisfeestje bij Scott’s street. Helaas begon ik mij toen niet helemaal lekker te worden en kreeg ik buikpijn en werd ik misselijk. Gelukkig gingen we op tijd naar huis en kon ik even slapen met de hoop dat ik zaterdag weer beter was. Jammer genoeg was dat niet het geval en was mijn buikpijn er nog steeds. Maar ja, ik ben geen opgever en ging met Vivian en Yvonne naar de oh zo leuke Cavendish Square (waar ik de hele tijd naar toe moest voor Cell C). Daar had ik wel een hele lekkere smoothie gehad en wij waren zo druk aan het shoppen dat het al weer tijd was om terug te gaan naar huis voor de Ajax Cape Town wedstrijd.

44529166_1930479710380079_1734703227468775424_n

Toen wij eenmaal aankwamen bij het Greenpoint Stadion (ja ja, de stadion van het wk 2010) moesten wij via een nooduitgang naar binnen. Ik dacht wat is dit… We moesten door de parkeergarage en daar gingen ze onze kaartjes scannen en konden we met de lift naar boven. Daar kwamen we aan bij het VIP gedeelte en zagen we dat het stadion heel erg leeg was. Misschien waren er 500 tot 1000 mensen aanwezig. Er ontbrak dus ook echt het sfeertje en de wedstrijd zelf was ook niet heel interessant. Maar toen ik daar zat kreeg ik een grieperig gevoel en alles in mijn lichaam deed zeer. Ik ben toen maar naar huis gegaan met de Uber en heb de hele avond bijna geslapen en een serie gekeken.

Zondag voelde ik mij gelukkig al wat beter, alleen had ik nog last van buikpijn dus ik dacht dat een dagje thuis blijven wel goed zou zijn. Iedereen in het huis was aan het surfen, dus dat betekende dat ik alleen thuis was. Opeens belde iemand aan bij ons huis en dat kon maar één ding betekenen en dat was een zwerver. Dus ik had de deur niet open gedaan en alles maar extra op het slot gedaan. Ook heb ik mijn muziek maar even snel aangedaan, zodat ze wel weten dat er iemand thuis was.

Maar ik wilde niet de hele dag thuisblijven dus heb ik Jylka, Daphne en Thess gevraagd om mee te gaan uiteten bij Waterfront (alweer). Daar zijn wij naar Balducci geweest. Een erg lekkere maar relatief dure restaurant. Ik had daar voor het eerst sinds tijden weer parmaham met meloen. Echt heeeel lekker, maar jammer genoeg zat ik al vol voordat mijn pizza kwam. Dus die heb ik voor de helft opgegeten en de andere helft meegekregen naar huis.

Een week met niet veel dingen gedaan, maar dat is ook fijn na een tijdje!

Veel liefs,

Maureen

44702788_1930479670380083_2548036704661405696_n.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s